Verdens bedste arbejdsplads

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele det her. Jeg har verdens bedste arbejdsplads med de mest forstående chefer. Som i alle andre virksomheder, så går vi rundt og fortæller hinanden, at vi har åhhh så travlt. Og ja, vi knokler – men det er jo egentlig ikke så farligt. Det bliver først farligt, når man hele tiden får en masse opgaver ind fra højre og ikke selv er herre over arbejdsbyrden og aldrig når i bund med opgaverne. Alligevel er der rigtig mange mennesker, der føler sig stresset. Vores chefer har indset, at det er bedre at forbygge end at helbrede.

Gratis stressterapi, til dem, der ønsker det

Derfor, har de besluttet at tilbyde gratis stressterapi til alle de medarbejder, der ønsker det. Jeg vil understrege, at der absolut ikke er tale om tvang, men derimod et tilbud, hvor vi får redskaber til at håndtere stress samt forebygge stress fremadrettet. Hvis ført en medarbejder bliver ramt af stress tager det rigtig lang tid, før de er tilbage på fuld styrke (og for nogen er det slet ikke muligt at komme tilbage), så cheferne har erkendt, at det er dyrt at forbygge, men endnu dyrere at behandle. Vi får tilbudt et forløb af 5 – 10 behandlinger hos en psykoterapeut i Roskilde og København og det starter altid med en gratis session, hvor vi taler sammen i ca. 20 minutter for at se om kemien er der. Netop i forløb som disse er det vigtigt, at man føler sig tryg og har tillid til terapeuten.

Individuelle og skræddersyede forløb, hvor vi får større selvindsigt

Jeg har haft min indledende samtale med psykoterapeuten i Roskilde og jeg kan virkelig godt lide hende. Hun virker meget kompetent og ikke mindst rolig. Hun tager udgangspunkt i mig og min situation og vejleder, støtter og coacher mig. Vi har bl. a sat fokus på at:

  • træffe bevidste valg i stedet for at handle på automatpilot
  • sætte tydelige grænser/sige til og fra
  • blive bevidst om mine styrker, ressourcer og muligheder
  • prioritere i en travl hverdag, så jeg altid får det vigtigste gjort
  • skabe balance i hverdagen mellem arbejds- fritids- og privatliv

Jeg har store forventninger til forløbet og jeg er helt sikker på, at jeg lærer en masse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *