Skøn massage for krop og sind

En god massage kan have mange fordele, og der kan være mange grunde til at opsøge en professionel massør. Du kan måske have brug for en massage, der lindrer smerter og spændinger i kroppen efter arbejde eller sport, ligesom en massage også kan være et oplagt valg, hvis du føler dig stresset og har brug for lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Få mere at vide om massage her på siden og find ud af, hvilke massører jeg anbefaler. God fornøjelse!

Afspændende massage i forbindelse med arbejde & sport

De fleste vil i løbet af livet opleve spændinger i forbindelse med overbelastning, der er opstået ved arbejde eller sportsudøvelse. Hvis du har smerter i længere tid, er det en meget god ide at tage kontakt til en massør, der har erfaring med målrettet massage – og hvis din smerte er opstået ved sport, er en sportsmassør en rigtig god ide. En massør vil kunne hjælpe dig med spændinger/smerter i:

  • Nakke
  • Skuldre
  • Ryg
  • Arme
  • Ben

Massage med fokus på velvære & forkælelse

En massage kan også være en oplevelse i forkælelsens tegn. En velværemassage er for dig, der er på udkig efter et afstressende break i en travl hverdag. Her gør du noget godt for dig selv, og du kan tydeligt mærke en forandring, så du igen er klar til at tackle hverdagens udfordringer. Hvis du bestiller tid til en velværemassage, vil massøren typisk gøre brug af nænsomme og beroligende teknikker, der får dig til at slappe af og helt ned i gear. 

R du blevet nysgerrig på massage? Gør noget godt for dig selv med en professionel massage hos en erfaren massør. Nedenfor har jeg samlet et udsnit af skønhedsklinikker og massører, som jeg har gode erfaringer med, og som venner og familie ligeledes har anbefalet til mig.