Brunch på Floras Steakhouse i København

Det lyder måske lidt sært med brunch på et steakhouse i København. Normalt forbinder jeg steakhouse med store røde bøffer og det kan man faktisk også sagtens få på Floras Steakhouse plus en hel masse andre lækre sager.

Vi var en håndfuld veninder, der rigtig skulle have en selvforkælelsesdag med shopping og hygge og vi var blevet enige om at mødes forholdsvis tidligt inde i København og starte dagen med en lækker brunch. Stor var min overraskelse, da jeg fik at vide, at vi skulle mødes på et steakhouse, men jeg må sige, at jeg blev overhovedet ikke skuffet. Wow for en brunch.

Floras Café & Steakhouse

Faktisk er det lidt snyd for de har også en cafe’ det havde min veninde bare glemt at fortælle mig. Vi fik som sagt en fantastisk luksusbrunch med hjemmebagt brød, to slags ost, røræg, yoghurt med müsli, pølser, bacon, skinke, røget laks, pandekager, frisk frugt og friskpresset juice samt en cafe latte. Vi spiste og spiste og det hele smagte fantastisk. Vi fik rigtig hygget og snakket. Det var alletiders start på dagen og lige hvad vi alle trængte til. Det gør jo heller ikke noget at betjeningen var i top. Alle var bare så søde og venlige. Beliggenheden på Vesterbro nær Hovedbanegården og Tivoli var også helt perfekt og et godt udgangspunkt for vores videre færd. Vi tilbragte næsten 2 timer i de hyggelige omgivelser før vi brød op og tog ud på vores store shoppetur.

Vender tilbage til de røde bøffer

Før vi gik, tog jeg lige et kig på menukortet for restauranten og det så virkelig godt ud. Jeg vender helt sikkert tilbage. Tror at kæresten vil sætte pris på en stor rød bøf, hvr han selv kan bestemme udskæringen og tilbehøret. Og så kan vi slutte aftenen af på Planetariet, der ligger få hundrede meter derfra. <det bliver fantastisk – jeg glæder mig allerede. Må hellere få booket et bord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *