Skønhedspleje i dybden

Lige så længe man kan gå tilbage i historien har kvinder smurt huden ind i alt fra mælk til lækre cremer for at gøre huden mere velduftende, opstrammet, blød og attraktiv. Alt sammen med virkning på overfalden af huden. Der har de seneste år været fokus på, at huden også kan behandles indefra. Hunden er kroppens største organ og den påvirkes både af de stoffer, vi smører på den og af den mad, vi indtager. Huden er tyk og består af flere lag. De cremer man smører på huden, virker kun i det yderste hudlag. Enkelte firmaer har fremstillet forskellige piller, der skulle være med til at forbedre og opbygge huden indefra. Men nu tilbyder en skønhedsklinik i København en behandling, der hedder skinbooster, hvor man får sprøjtet bitte små mængder hyaluronsyre direkte ind i huden og derved opnår en virkning dybere nede i hudlagene, der hvor cellerne, der er ansvarlige for bl.a. hudelasticitet befinder sig.

Hvordan virker det?

Dannelsen af kollagen og elastin mindskes naturligt med alderen og huden mister sin naturlige spændstighed allerede fra vi runder de 25 år. Det produkt de anvender hos CosmeCare har en af ​​de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet. Det høje koncentrat af Hyaluronsyre forynger og booster hudens kollagene fibre, regenerer fedtvævet og binder fugt. Hyaluron-gelen injiceres med en unik 5-punktsteknik, hvorefter produktet i løbet af de efterfølgende uger selv fordeler sig jævnt og udglatter samt opstrammer det behandlede område.

Lidt dyrt.

Man opnår synlige resultater efter 2 behandlinger med 4 ugers mellemrum, men hyaluronsyre er naturligt nedbrydeligt og derfor skal behandlingerne gentages hver 3. måned (2 ml) eller alternativt hver 6. måned (2 x 2 ml) – 2 x 2 ml koster 6200 kr.

CosmeCare en skønhedsklinik København

Efter ovenstående beskrivelse kan man med rette sige, at CosmeCare lever op til sit udsagn om at de er en kompetent skønhedsklinik i København, der både gør noget godt for din indre og ydre skønhed. Man føler sig i sikre hænder hos Maryam Nazem, der driver skønhedsklinikken. Hun er uddannet operationssygeplejerske, men har siden 2002 koncentreret sig om både kosmetiske operationer og behandlinger. Jeg kan varmt anbefale CosmeCare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *