Virkningsfuld laserbehandling i Roskilde

I dag skal mit blogindlæg handle om et ret personligt problem, som har fuldt mig op gennem mine teenageår og ind i mit voksne liv. Jeg har, næsten lige så længe jeg kan huske, haft store problemer med akne og uren hud. Det har i mange sammenhænge begrænset mig, da jeg hele tiden har tænkt over min urene hud ude blandt andre mennesker. Et langt stykke hen ad vejen har jeg dækket min akne til med makeup, men det har kun givet en lille følelse af sikkerhed.
Derfor er jeg gået i gang med en laser behandling i Roskilde, der fjerner min akne – og allerede nu kan jeg se synlige resultater.

Efter jeg er kommet lidt op i alderen er meget af min akne naturligvis forsvundet, men i perioder kan de blusse op igen, og jeg har desuden flere ar fra tidligere akne. Nu har jeg endelig mulighed for at gøre noget ved mit problem, og jeg glæder mig virkelig til den dag, hvor jeg kan gå selvsikker udenfor en dør uden makeup.

Smertefri laserbehandling i Roskilde – Lev Positiv

Jeg var blevet anbefalet behandlingen af en god veninde, som selv har haft udfordringer med huden, og selvom hun havde forsikret mig om, at behandlingen var helt smertefri, var jeg altså stadig pænt nervøs, inden jeg gik ind i klinikken første gang. Alle mine bekymringer blev dog hurtigt gjort til skamme. Jeg blev nemlig mødt af et smilende og venligt personale, der stod klar til at svare på alle mine spørgsmål og som sørgede for at sætte mig rigtig godt ind i behandlingen og procedurerne.

Allerede her efter to behandlinger, kan jeg begynde at se tydeligt forskel, og jeg er bare så glad for at min laserbehandling i Roskilde giver mig resultater, som jeg tidligere kun har turde drømme om. Hvis du selv har problemer med Akne eller andre hudproblemer, kan jeg kun anbefale dig en laserbehandling hos Lev Positiv i Roskilde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *