Orker du heller ikke iltfattige og overfyldte motionscentre?

Så er et bootcamp forløb i København måske noget for dig.

Som I alle ved, går jeg meget op i fysisk sundhed og velvære, men sommetider løber selv jeg lidt sur i den sædvanlige ”bøj-og-stræk”-træning. Heldigvis har jeg rigtig mange gode venner, som kan give mig lidt ny inspiration. En af dem er seje Niklas Vestergaard, som, ud over at være personlig træner og kostvejleder, også tilbyder skræddersyede træningsforløb for folk i alle aldre og former.

Seriøs træning i godt selskab rimer på bootcamp forløb i København

Jeg fik mig en snak med Niklas Vestergaard om mulighederne, og han fortalte, at selv om træningen foregår i små grupper, så tilrettelægges boot camp forløb i København faktisk ud fra individuelle ønsker og behov.

Smart, tænkte jeg, og gik straks i gang med at planlægge et familie bootcamp forløb i København. Det gør jo ikke noget, hvis man kan slå flere fluer med et smæk, og det mente jeg, at der var rigtig gode muligheder for her. Både min mor og onkel har i flere år gået og mukket over æble- og pæreformer, men hvis de nu deltog i et bootcamp forløb i København, ville de da få chancen for at arbejde sig frem til et lidt andet taljemål.

Det var min logik, da jeg serverede initiativet for dem. Men det var lidt mere op ad bakke at få overtalt min mor og onkel til at deltage end jeg havde regnet med. Først da jeg afslørede, at bootcamp forløb i København faktisk er for alle, selv de utrænede, greb de chancen og hoppede med på vognen. Min søster og niece behøvede jeg slet ikke at overtale, for de var ellevilde med ideen.

Optimer din træning et bootcamp forløb i København

I dag taler min mor og onkel ikke længere om æble- og pæreformer – de spiser dem kun, og det med den allerstørste fornøjelse.

Så uanset, om du vil opnå et varigt vægttab, styrke din muskler eller blot have ny inspiration, så er det en rigtig god ide at prøve kræfter med et bootcamp forløb i København.

Træning er allerbedst, når man gør det med glæde og engagement. Og hvem ved sine fulde fem vil ikke takke ja til at møde ligesindede, som deler ens interesser og vilje til forandring, og suge viden til sig og dele sine erfaringer med andre? Alt dette kan bootcamp i København levere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *