Hypnose på Nørrebro – Kom af med den dårlige vane nu

De fleste af os har nok en dårlig vane eller to, som vi egentlig gerne ville være foruden. Alligevel får vi ikke gjort så meget ved det – og i en travl hverdag kan den dårlige vane faktisk være en form for tryghed, også selvom den er rod til en dårlig samvittighed. Med hypnose på Nørrebro kan du slippe af med både den dårlige vane og den dårlige samvittighed, eksempelvis ved sukkertrang, vægttab og rygning.

Hos Shin Hypnose på Nørrebro vil du opleve en personlig behandling, der tager udgangspunkt i dine problematikker. Her lægges der ud med en indledende og personlig samtale, hvor hypnotisøren får en fornemmelse af din personlighed og de udfordringer, du møder i hverdagen.

Hvordan kan hypnose på Nørrebro hjælpe mod dårlige vaner?

Hypnose kan være et effektivt redskab til at slippe uhensigtsmæssige adfærdsmønstre og vaner. Ofte bunder en dårlig vane i en specifik følelse eller situation, der så fremkalder behovet – eksempelvis for overspisning, usund mad, en cigaret eller andet. Hypnosen kan også bruges til at sætte gang i et vægttab, da du via hypnosen vil få et helt nyt syn på dig selv, dine tanker og dine handlinger.

For at en hypnose skal være en succes, er det vigtigt, at du føler dig tryg. Jeg er personligt kommet hos Shin Hypnose på Nørrebro ad flere omgange i forbindelse med mit vægttab og ændring af kostvaner, og jeg må indrømme, at jeg er positivt overrasket over den personlige tilgang, der er til hypnosen. Her skabes der et trygt rum, hvor hypnotisøren tager sig tiden til at sætte sig ind i dit liv og lære dig at kende.

Vil du også af med dine dårlige vaner og ændre game adfærdsmønstre?
Så kan jeg kun give mine anbefalinger til Shin Hypnose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *