Hårfjerning mænd

Er du ked af at have hår på ryg, bryst, arme og skuldre? Eller måske har din kone eller kæreste tilkendegivet, at de ikke er helt glade for hårvæksten? Så er du ikke alene. Det er blevet mere og mere almindeligt at også mænd fjerner uønsket hårvækst.

Mange mænd benytter skaber, men det er både besværligt og knap så effektivt som voksbehandling, da hårene hurtigt vokser ud efter en barbering modsat ved voksning, hvor udvoksningen kan tage 1 – 1½ måned. Forskellen skyldes, at hårene ved en barbering bliver skåret over modsat en voksning, hvor hårene hives ud af hårsækken. Med tiden bliver hårsækkene dovne og der vokser færre hår ud modsat ved barbering, hvor man ofte få mere hår, fordi der tit efter en barbering begynder at vokse to hår ud af én hårsæk. Desuden er hårene ved udvoksning efter en voksning o

fte blødere end ved barbering, hvor hårene fremstår som stubbe.

Hvorfor ikke nyde, at blive forkælet

Ovenstående var en masse fakta om hvorfor det er en god idé at blive vokset, men man skal ikke glemme selve velværen ved at besøge en skønhedsklinik. Jeg kan varmt anbefale CityWax, der har lang erfaring med hensyn til hårfjerning på mænd. Behandlingen udføres hurtigt og de kan godt nok ikke garantere, at den er helt smertefri, men der er tale om få sekunders ubehag. Der er også mulighed for at invitere kæresten eller konen med, da CityWax både tilbyder voksning til mænd og kvinder. Derudover tilbyder de også ansigtsbehandlinger, men det er en anden historie, som jeg vil komme ind på i næste indlæg.

Selve behandlingen

Uanset om der er tale om hårfjerning på mænd eller kvinder, så er metoden den samme. Der påføres opvarmet voks på de områder, der ønskes behandlet. Herefter trækkes voksen af med en hurtig bevægelse, så hårstråene hives ud af hårsækkene og efterlader huden fuldstændig blød og glat. Jeg har som sagt god erfaring med CityWax og personalet er meget imødekommende. Det er virkelig et hyggeligt og behageligt sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *