Tøsetur på dansk restaurant i København

Et afbræk i hverdagen er et absolut must i det danske efterårsvejr. Jeg mønstrede derfor mine bedste girls til en vaskeægte tøsetur til København, hvor den stod på masser af selvforkælelse, shopping, og ikke mindst lækker mad til krop og sjæl. Jeg er meget partikulær hvad angår danske restauranter i København, fordi der er mange om buddet. Derfor var det helt essentielt for mig at spise et sted hvor både maden og atmosfæren er i særklasse. Restaurant Vita i København er en af byens absolutte perler, hvad angår traditionel dansk mad. Vi fik i den grad også sat både tjeneren og kokken på overarbejde med at forsyne os med et bredt udvalg af danske hofretter, med alt fra Danmarks nationalret – stegt flæsk ad libitum, og steak med hjemmelavede pommes frites, til flæskesteg med svær der var så sprøde, at man kunne høre englene synge.

Vin og bobler er helt afgørende! Jer der kender mig, ved at Champange er obligatorisk på en god aften i byen. Jeg bestilte derfor en klassisk Mailly Champagne Brut Grand Cru til bordet, og efterfølgende dykkede vi ned i en 100% Chardonnay- Simonet Febvre Charblis. 100% mums!

Det er et velkendt faktum, at når mig og tøserne er ude og gøre byen usikker, er alle øjnene på os. Håret er sat, makeuppen er fejlfri, og garderoben- spot on! Derfor er det helt naturligt at senen også skal være i særklasse. Restaurant Vita har været et af 1800-tallet hotspots, og gik dengang under navnet ”Det Gamle Kongelige Hof Apotek”, og var stedet hvor byens bedste borgere hang ud.  Den danske restaurant i København har derfor også historiske lokaler, som er en lille seværdighed i sig selv. Vi havde derfor pakket selfiestangen med i tasken, og fik taget i overflod af lækre billeder til alle vores socials.

Kort fortalt en kanon fed aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *