Rodbehandling til en god pris – Citytandlægerne

En ting er sikkert! Jeg hader tandlæger! Jeg har virkelig tandlægeskræk, og er bange for, at de skal finde noget alvorligt (og dyrt), der skal laves lige nu og her. Sidst blev min angst bestemt ikke mindre, da jeg fandt ud af, at jeg skulle have en rodbehandling. Og da min tandlæge oplyste mig om prisen, blev det hele meget værre! Da jeg kom hjem fra mit tandlægebesøg og roen havde lagt sig en smule, gik jeg i gang med at researche på nettet. Det kunne simpelthen ikke passe, at man ikke kunne finde en rodbehandling til en mere fair pris. Jeg blev heldigvis klogere. Læs med her og find rodbehandling pris!

Høj kvalitet og gode priser

Jeg fandt hurtigt frem til Citytandlægerne på nettet, som er en tandlægeklinik lige midt i København. Her kiggede jeg på deres priser, og en rodbehandling var en del billigere, end hos min nuværende, så jeg bestilte straks en tid.

Allerede da jeg trådte ind i klinikken blev jeg mere rolig. Her blev jeg mødt af et venligt personale og et hyggeligt venteværelse – jeg tænkte, at det her nok skulle gå og måske ende med at blive en helt god oplevelse.

Da det blev min tur gav tandlægen sig god tid til at fortælle om behandlingen, hvilket gjorde mig meget tryg, og derudover gjorde hun også opmærksom på, at de her på klinikken gjorde meget ud af at give en smertefri behandling med stor fokus på at minimere tandlægeskræk. Jeg lænede mig roligt tilbage i tandlægestolen og inden længe var behandlingen færdig, og faktisk mærkede jeg knapt nok til den – heller ikke efterfølgende.

Da jeg skulle betale regningen var prisen på rodbehandlingen meget lavere, end jeg havde regnet med – skønt! Nu har jeg skiftet til City Tandlægerne, og hvis du bor i København kan jeg kun anbefale dig, at du gør det samme. Virkelig en professionel tandlægeklinik!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *