Fantastisk juleeftermiddag i det nordsjællandske

Søndage er min yndlingsdag! Jeg elsker at have god tid til at hygge om morgenen, og så elsker jeg, når jeg har lagt hyggelige planer til frokost og om eftermiddagen. Sidste søndag var bestemt ingen undtagelse, hvor en veninde og jeg havde besluttet os for at pakke bilen og tage på opdagelse i Nordsjælland. Turen gik til julehygge på Kronborg Slot, og efter et par timer med masser af historie, julestemning og små boder med brugskunst, begyndte sulten at melde sig. Jeg var tidligere blevet anbefalet restauranten Vores Skotterup, som er en restaurant nær Helsingør.

Danske klassikere i fantastiske omgivelser

På Vores Skotterup bliver der serveres dansk mad i moderne i en mere let og moderne indpakning. Omgivelserne er bestemt også værd at omtale – den hyggelige kro ligger direkte ud til Øresund, og der er en smuk udsigt over vandet året rundt. Indenfor kan du glæde dig over en hyggelig landlig stemning med små sprossevinduer, rustikke gulve og synlige loftsbjælker. De perfekte omgivelser en kold eftermiddag – her er der skruet godt op for hyggen, samtidig med at lokalerne emmer af kvalitet. Man er ikke i tvivl om, at Vores Skotterup tager deres arbejde seriøst.

Den bedste frokost jeg har fået længe

Vi fik et bord med udsigt til Øresund lige på den anden side af vejen, så fint! Til frokost valgte vi tre stykker smørrebrød – og kan godt afsløre, at det ikke bare var smørrebrød i helt klassisk forstand, her var der virkelig kræset for smagen, detaljerne, og man kunne tydeligt mærke, at stedet gør sig umage for at finde de helt rigtige råvarer og at sammensætte de helt rigtige komponenter, så helhedsoplevelsen bliver perfekt.

Hvis du har lyst til en lækker frokost i skønne omgivelser, kan jeg på det varmeste anbefale Vores Skotterup, restaurant nær Helsingør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *