Skødeskrivning – God service når det gælder

Kærlighed er en sjov størrelse, der hele tiden ændrer sig i sit forhold. Det handler heldigvis ikke om mig min kæreste, her blomstrer kærligheden – syv, ni, tretten – i bedste velgående. Ja, min kæreste, nu forlovede, friede sågar i sidste uge, så jeg har fået ring på fingere. Nå, tilbage til sagen, det handler om min gode ven Kristian, hvis kæreste er gået fra ham på grund af hans freelance-tilværelse. Han var ganske enkelt for lidt til stede, mente hun. Da de havde en villalejlighed sammen, blev tingene desværre mere kompliceret, da der skulle en ny skødeskrivning til at få det formelle ordnede. Kristian tog fat i Skødecentret, hvis hjemmeside du kan besøge på linket.

God hjælp i en sårbar tid – Skødeskrivning
Kristian beskrev bruddet med kæresten for Skødecenteret og fortalte om deres fælles ejerforhold. Hvordan med overdragelse? Hvem skulle flytte? Skulle den ene købe den anden ud? Skødecentret beskrev udførligt de forskellige former for skødeskrivning. Rådgiveren forholdt sig helt uvildigt til situationen og foreslog et møde mellem Kristian og hans kæreste, så de kunne få alt det formelle på plads. Det sagde Kristian selvfølgelig ja til, så både han og hans ekskæreste kunne høre om muligheder.

De kom godt videre med skødeskrivning
Grundet Kristians svingende økonomi blev han og ekskæresten enige om, at hun ville købe ham ud, og han ville finde en lejebolig i København. Ved hjælp af skødeskrivning blev Kristians andel overdraget på effektiv vis. Kristians og hans ekskæreste har formået at bibeholde en venskabeligt forhold på trods af bruddet. Kristian mener, at den effektive skødeskrivning var med til at gøre tingene ukomplicerede, så de hurtigt vidste, hvor de hver især stod. Hvis du står og mangler professionel skødeskrivning, så kan Kristian altså til hver en tid anbefale skødecentret.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *