Restaurering af lejlighed – Gulvafslibning på Frederiksberg

Normalt handler min blog jo om PR og kommunikation, hvor jeg giver gode råd i forhold til målgrupper og produktion af content. I dag kommer mit indlæg altså til at handle om lidt noget andet, nemlig gulvafslibning. Jeg har nemlig netop været i gang med en større renovering af min lejlighed på Frederiksberg, hvor både vægge, lofter og gulve fik den helt store tur. Resultatet er en klassisk lejlighed i moderne klæder med smukke, glatte overflader og fine detaljer såsom stuk og sildebensparket. Gulvafslibningen hjalp meget end, hvad jeg turde håbe på. Du kan læse mere om det her på siden.

Professionel gulvafslibning på Frederiksberg

Jeg havde længe gået og drømt at få restaureret mine gulve i mine to stuer og i soveværelset. Dog virkede projektet en smule uoverskueligt, og jeg turde slet ikke selv at kaste mig ud i opgaven. Derfor gik jeg i gang med at kigge rundt på nettet – for hvad kostede det mon, hvis en professionel gulvmand skulle klare det for mig? Jeg fandt frem til Viking Gulvservice, som også havde fået rigtigt gode kundeanmeldelser og tilbød professionel Gulvafslibning på Frederiksberg.

Inden jeg ringede firmaet målte jeg rummene op, så jeg kunne få en cirkapris over telefonen. Da jeg prisen at vide, blev jeg meget positivt overrasket – meget billigere, end jeg havde troet, og så slap jeg endda selv for at leje dyrt udstyr, der skulle transporteres og bæres op i lejligheden. Skønt!

Håndværk i topklasse – 100% tilfredshed

Viking Gulvservice gik til opgaven med stor professionalisme og lagde ud med et højt niveau, som blev holdt indtil opgaven var fuldført. Mine gamle sildebensparketgulve trængte virkelig til en kærlig hånd, og jeg havde egentlig svært ved at se, at de nogensinde skulle få deres fulde skønhed tilbage – men jeg blev klogere. Resultatet blev simpelthen over alt forventning: ensartede, blanke parketgulve med maser af varme og struktur. Ligesom et elegant gulv skal se ud i en klassisk lejlighed.

Hvis dine gulve trænger til en kærlig – og professionel hånd – kan jeg kun give mine allervarmeste anbefalinger til Viking Gulvservice – Vikinggulvservice.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *