Laserbehandling i Roskilde mod acne

Selvom jeg efterhånden er midt i 20’erne har jeg stadig problemer med acne og uren hud. Slet ikke så meget som i min ungdom, men stadig nok til at jeg synes det er en gene – og jeg er træt af altid at skulle dække det med makeup for at have det godt med mig selv, inden jeg forlader hjemmet. Derfor er jeg af en veninde blevet anbefalet skønhedsklinikken Lev Positiv, som tilbyder Laserbehandling i Roskilde.
Min veninde havde selv problemer med acne og oplevede en synlig effekt efter blot få gange.

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at besøge diverse skønhedsklinikker. Jeg får løbende ansigtsbehandlinger og massage, som giver mig mere velvære i en travl hverdag. Denne gang var jeg faktisk lidt mere nervøs end normalt – jeg følte på en eller anden måde, at der var mere på spil, og at det ikke kun var for at få et indskud luksus, men i højere grad for at forbedre min selvtillid.

Hyggelig skønhedsklinik i fredelige omgivelser

Dog kunne jeg kun slappe af da, jeg trådte ind i Lev Positivs hyggelige lokaler – her følte jeg mig med det samme velkommen. Og jeg troede egentlig ikke, at jeg ville komme til at føle det som et wellness-besøg, men det gjorde jeg fuldt ud. Her kunne jeg læne mig tilbage og slappe af i fredelige og afslappende omgivelser, mens den dygtige behandler udførte laserbehandlingen.

En meget virkningsfuld behandling, som jeg straks kunne se gode resultater med – nu er jeg fri for at dække min hud til med makeup, hver gang jeg skal uden for en dør. Jeg ved godt, at det er mit eget valg, men jeg har følt mig bedst tilpas, når min acne var dækket.

Jeg har allerede booket en ny tid på Levpositiv.com til en ekstra behandling, og jeg glæder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *