Anbefaling! Bedste brasiliansk voks nær Frederiksberg

Jeg har igennem mange år døjet med sart hud. Der skal ikke så meget til før jeg slår ud, eller for mindre udbrud. Visse produkter er også udelukket for mig. Jeg har engang oplevet hvordan en ansigtsvask fra Matas resulterede i en ufrivillig, for ikke at nævne smertefuld, peeling. Jeg holder mig derfor på lang afstand af billige og meget kemiske produkter. Det var i første omgang derfor at jeg opsøgte brasiliansk voks på Frederiksberg.

Da min hud og hår er til den mørke side, har jeg altid døjet meget med uønsket hårvækst på store dele af min krop. Det er meget tidskrævende at skulle barberer sig på ben, arme, armhuler og bikini linien. Desværre har jeg i de senere år oplevet at min hud ikke længere kan holde til at jeg barberer mig, da jeg for knopper og udslet som følge af det.

Jeg har altid haft lyst til at prøve kræfter med brasiliansk voksbehandling nær Frederiksberg hvor jeg bor, men har altid frygtet, at behandlingen ville være for aggressiv for mig, og min sarte hud. Grunden til jeg skriver dette indlæg er, at det endelig er lykkedes mig at finde, et sted der tilbyder brasiliansk voks på Frederiksberg! Jeg er SÅ glad for resultatet! Klinikken hedder Beautyart, og ligger i Vanløse ikke langt fra mig.

Skånsom brasiliansk voks på Frederiksberg- takket være Lycon

Har I hørt om Lycon? Fantastisk opfindelse! Det er voks uden papirstrips. Voksen smøres på og størkner, hvorefter det rives af, og efterlader huden blød og hår fri. Lycon er en af de mest skånsomme produkter på markedet inden for hårfjerning. Beautyart har nogle af de billigste priser i København, når det gælder brasiliansk voks Frederiksberg og København- og de sødeste behandlere ej at forglemme. Jeg havde virkelig frygtet at det ville gøre meget ondt, men det var faktisk slet ikke så slemt, som jeg havde forestillet mig. Det var også relativt hurtigt overstået (heldigvis).

Varmeste anbefalinger til Beautyart herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *