Den bedste gulvbehandling i København

Så skete det endelig! Min forlovede og jeg har købt den fedeste 4-værelses lejlighed på Østerbro. Vi skrev under på skødet for et par uger siden, og vi fik tilmed nedslag i prisen, da gulvene virkelig trængte til en make-over.

Til al held er min forlovede håndværkeruddannet, så gennem arbejdet kender han en hel del gulvfirmaer, som kan levere gulvbehandling i København.

For os var det vigtigt at vælge et velrenommeret firma, som vi samtidig havde en god kemi med under forløbet, så vores valg faldt på Viking Gulvservice, som mestrer alle typer gulvbehandling i København.

Fremragende service i gulvhøjde

Tænk, jeg vidste ikke, at der fandtes SÅ mange gulvmuligheder, men Viking Gulvservice så straks talrige muligheder for gulvbehandling i vores 4-værelses københavnerlejlighed. Da vi skulle have lavet gulve i både køkken, gang, stuer og badeværelse anbefalede firmaet os de allerbedste løsninger på gulvbehandling i København.

I badeværelset fik vi italienske fliser, og i resten af lejligheden fik vi samme type plankegulv med mørk glød. Viking Gulvservice anbefalede os at vælge lige præcis den specifikke gulvbehandling i København, fordi mange forskellige gulvtyper forvirrer øjet.

Det kan jeg kun give dem ret, for jeg ved snart ikke, hvor mange afsnit af ”I hus til halsen”, jeg har set, og hver gang er det den samme udfordring, som den gode Søren Vester står med: Et totalt miskmask af gulvtyper, som skal brækkes op, males eller udbedres.

Sådan bliver det ikke hos os på Østerbro, for de gulvløsninger, som vi har valgt til de respektive rum, er lige i øjet. Og så er de tilmed behagelige at gå på, langtidsholdbare og nemme at rengøre. Det er da bare go’ gulvbehandling i København!

Viking Gulvservice leverer guld til gulv i enhver lejlighed

Så, hvis du skal i gang med en gulvbehandling i København, så vil min forlovede og jeg til hver en tid klart anbefale Vikinggulvservice.dk – de tryller slidte gulve om til guld i enhver lejlighed. Hvad mere kan man forlange?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *