Ny lækker indretning af klinikken

I dag handler mit indlæg ikke så meget om skønhedsbehandlingerne, men derimod om mine planer for et nyt look til klinikken. Vi taler jo hele tiden om nyt look til jer – så jeg tænkte, at det var tid til at retænke hele indretningen af klinikken og friske den op med nyt inventar. Det kræver så lige lidt mere end en spand maling, skulle jeg hilse og sige.

Industriel design

Til at begynde med, så tænkte jeg, at det kunne jeg da lige klare selv, men nøjagtig som den slags opgaver har for vane, så udviklede projektet sig til en uoverskuelig proces, som jeg blev nødt til at få professionel hjælp til. Da jeg gerne vil have noget spændende og innovativt inventar, der oser af luksus og special design har jeg været på jagt efter et maskinværksted i København, der kunne arbejde i mange forskellige materialer og som var i stand til at kombinere rustfrit stål og sort stål samt kobber og messing. Og jeg må sige, at jeg er imponeret over resultatet. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det kunne blive så lækkert og strømlinet. Deres design afdeling har virkelig fingeren på pulsen og øje for detaljen og smarte løsninger. Jeg er målløs. De reklamerer godt nok med, at de kan bistå med specialopgaver, hvor kreative og innovative løsninger er centrale elementer i processen, men jeg havde ikke forestillet mig, at min virksomhed i den grad var fremtidssikret både rent funktionelt, men også designmæssigt.

Jeg glæder mig så meget til at vise min nye flotte klinik frem til alle jer, der plejer at komme forbi, men nye kunder er også meget velkomne. Det er mit håb, at klinikken nu er så indbydende, at folk ikke kan lade være med at kigge forbi.

Jeg er i hvert fald meget tilfreds og glæder mig dagligt til at komme på job. Dejligt at ens hobby også er ens arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *