Med et inkassofirma undgår selvstændige at blive snydt!

I går besøgte jeg min veninde, som i lang tid har forsøgt at få stablet en virksomhed på benene – faktisk siden 2018. Det har været en lang proces for hende, da hun først og fremmest skulle lægge en strategi, skabe en platform og nå ud til kunderne.

Nu er hun endelig i gang, men jeg kunne mærke på hende, at der var noget, der tyngede hende.
Det spurgte jeg selvfølgelig ind til.
Det viser sig, at kunderne har været dårlige betalere. Det betyder, at de simpelthen ikke har betalt deres regninger. Jeg blev helt sur på hendes vegne, for hun yder så god en service. Men min veninde er heldigvis kommet i kontakt med et professionelt inkassofirma.

Debtia redder min venindes forretning

Min veninde har forhørt sig hos ligesindede, der er selvstændige og har haft dårlige oplevelser med deres kunder og betalere. Her blev hun anbefalet at kontakte Debtia, der er et enormt dygtigt inkassofirma.

Hos Debtia sørger de for, at min veninde ikke kommer til at stå alene med dårlige betalere, da de både hjælper hende med inddrivelse af nuværende krav og forebygger fremtidige dårlige betalere. Det, synes jeg, lyder som en virkelig god hjælp og god service til én, der kæmper med at få virksomheden til at løbe rundt.

Hvad ved jeg egentlig om inkassofirmaer?

Jeg er hverken økonom eller driver en virksomhed som mit levebrød, og jeg skal ærligt indrømme, at jeg aldrig har tænkt meget over, hvad et inkassofirma er for en størrelse. Det var først efter jeg fik snakket med min gode veninde om, hvad de egentlig betyder.

Derfor vil jeg gerne anbefale alle mine læsere, der måske sidder i lignende situationer, at kontakte et kompetent inkassofirma som Debtia. Dét tvivler jeg på, at I vil fortryde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *