Ny iPad skærm til en god pris

Kender i det, at man ved et uheld kommer til at tabe sin mobil eller tablet på gulvet fra kun en meters højde og man tror den er ok, men så opdager man, at skærmen er gået i stykker? Ja, med mit held skete det så for mig, jeg havde lige fået købt en ny iPad for 2 uger siden, og det var den nyeste model fra sidste år en iPad fra 7. generation, jeg plejer normalt altid at kunne passe ordentlig på mine ting, så det er første gang jeg nogensinde har smadret en skærm, den kan stadig bruges men det er lidt irriterende. Så jeg gik på jagt efter en skærmreparatør, der kunne udskifte skærmen på min iPad til en rimelig pris, jeg havde allerede givet meget for den nye iPad, så jeg ville ikke give en formue for en ny skærm.

Jeg fandt Mobile Tec, der er en lokal mobilreparatør i Køge, hvor jeg bor, der også reparerer iPad skærme og meget andet.

Mobile Tec kunne udskifte min skærm til kun 1.299 kr. med tilsvarende original Apple kvalitet og original skærm, de havde endda studierabat, jeg fik rabat på 10 % så jeg skulle kun af med 1.169 kr.

Jeg afleverede den om morgenen og kunne komme tilbage og hente den igen om eftermiddagen.

De var meget professionelle og udleverede den bedste service. Det tog tre timer for dem at reparere min tablet og der var ingen kompromis med kvaliteten, jeg fik endda to års garanti på skærmen, jeg fik også sparet nogle penge.

Hvis du har smadret din mobilskærm eller iPad skærm, kan jeg helt klart anbefale Mobile Tec i Køge, hos dem får du reparationer til en god pris hvor går kvalitet og service hånd i hånd.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *