Parterapi reddet vores forhold

Min mand og jeg har været sammen siden vi studerede på universitetet. Vi har ikke været på samme bølgelængde på det seneste og det har påvirket vores parforhold og seksuelle liv, vi skændes tit og når vi ikke gør, snakker vi ikke meget sammen mere, som vi gjorde engang.

Jeg kan også mærke det på vores børn, at de også er påvirket af det, de snakker ikke så meget mere til os og fortæller mindre og mindre hvad der forgår i deres liv. Vi ser hinanden kun ved aftensmaden, ellers går alle hver til sit.

Vi kan ikke fortsætte sådan her meget længere, ellers ender det med en skilsmisse og det ønsker ingen af os, så en aften satte jeg mig ned med min mand og snakkede om hvad vi kunne gøre for at rede vores forhold.

For et stykke tid siden, havde min veninde også lidt problemer i hendes parforhold, så jeg spurgte hende til råds, hun anbefalede at gå til parterapi hos Katrine Berling, hun er både terapeut og sexolog. Min veninde sagde, at jeg skulle vælge en terapeut der også var sexolog, fordi de er trænet i at tale om sex og kan give gode råd til at finde lysten, gnisten og passionen igen.

Efter vores første session kunne vi mærke, at vi skændes mindre og er begyndt at kommunikere igen, vi besluttede os at booke 2 sessioner mere hos Katrine Berling. Efter de 3 sessioner har vi fundet gnisten, vores lyst og passion igen. Vi har ikke skændtes siden vores sidste session, vores børn virker også gladere og vi er begyndt at være mere sammen som en familie igen, og tale om vores hverdag.

Hvis du og din partner også har problemer i jeres forhold, vil jeg helt klart anbefale at booke en session hos sexologen Katrine Berling. Hun har hjulpet os med at finde hinanden og glæden igen i vores forhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *