Biologisk genbrug på højt plan

Vidste du at man kan få lavet brystforstørrelse med sit eget fedt. Jo, den er god nok. I stedet for silikoneimplantater, så anvender kirurgen dit eget fedt. Kirurgen foretager en fedtsugning og genanvender fedtet til at give dig større bryster. Det er da genbrug, der vil noget. Man slår simpelthen 2 fluer med et smæk. Overflødigt fedt suges væk, renses op og sprøjtes ind i brysterne. MEN…. Træerne vokser ikke ind i himlen, det vil sige, at du kan kun gå ca. en størrelse op via denne metode og som oftest skal man gentage operationen, så det er lidt dyrt.

Muligt at kombinere implantater og brystforstørrelse med fedt

Hvis du vil have store bryster, så skal du have implantater – men det er også muligt at kombinere implantater og brystforstørrelse med fedt – men alt det ved kirurgerne meget mere om. Det er derfor, at det er så vigtigt at komme til forundersøgelse. Dels kan kirurgerne fortælle om alle de forskellige muligheder, der er at vælge imellem og dels kan de afstemme forventningerne, så du ved hvad du siger ja til. Der er ikke noget så ærgerligt som at gå og forestille sig en et bestemt resultat og så bruge en masse tid, penge samt gennemgå en del smerter for så at blive skuffet, fordi drømmene var urealistiske.

Spørg specialisterne om råd og muligheder

På den anden side er det også trist, hvis man går og er ked af f. eks for små bryster og man tror, at der ikke kan gøres noget ved det og så er det faktisk muligt at ændre på ”skavankerne”, men det vidste du bare ikke, fordi du ikke havde talt med en kirurg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *