Mine veninder har startet et vikarbureau pædagog

”Vi gjorde det – vi har åbnet vores helt eget vikarbureau pædagog!” Begejstringen ville næsten ingen ende tage, da jeg forleden lagde vejen forbi et par gode veninder, som bor sammen med tyve andre voksne og børn i et bæredygtigt bofællesskab. De to havde længe gået og talt om at starte deres helt eget vikarbureau pædagog op, men det var først med genåbningen af det ganske land, at de endelig så deres mulighed for at lykkes.

Og trækket var nu egentlig godt nok timet for med alle de corona-restriktioner, der fremover skulle implementeres i børnehaver og vuggestuer, var der nu rig mulighed for, at de kunne komme på banen og bevise deres værd – både fagligt og i forhold til praktiske gøremål.

Der er bud efter vikarbureau pædagog

Så vidt jeg har forstået, er det altid lidt et lykketræf, om man lykkes som opstartsfirma i første hug, men det blev slet ikke et tema for mine to veninder. Til trods for at de allerede havde nogle vikarer tilknyttet deres vikarbureau pædagog, så kunne de slet ikke følge med. Allerede i deres første uge på vikarbureau pædagog-markedet druknede de næsten i henvendelser.

De måtte altså lægge en mere detaljeret slagplan og samtidig finde flere folk. Sidstnævnte var nu ikke noget problem, for der var mange arbejdsløse akademikere, som henvendte sig om muligheden for at blive vikar i mine to veninders vikarbureau pædagog. De var selvsagt ikke pædagoguddannet, men de kunne nu sagtens udføre praktiske opgaver i institutioner, og dem var der tilfældigvis også stor efterspørgsel på.

Hvad angik den mere detaljeret slagplan, der fik de god hjælp og sparring hos Paretavikar, som den ene af mine veninder tidligere har arbejdet for. Hun var så heldig at kunne trække lidt på en af ledernes erfaringer, så det gav nogle gode ideer til, hvordan de skulle takle deres udfordringer i starten af forløbet.

Nu kører deres vikarbureau pædagog på skinner

Efter blot to måneder er der kommet styr på mine to veninders lille vikarbureau pædagog, men de har så også måttet ansætte et par kontormedarbejdere til at klare alle de administrative sager. Men pengene og jobs ruller ind til alle glæde og tilfredshed, og hvis du tjekker trustpilot, finder du kun gode anbefalinger fra deres kunder.
Sikke et pletskud – og så i allerførste hug!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *