Fantastisk frokost i Helsingør

Hvis du bor i Helsingør eller skal på ferie der, og vil på en restaurant med lækker mad og en smuk udsigt til vandet, er Vores Skotterup restaurant den restaurant du skal vælge. Vores Skotterup restaurant ligger i Snekkersten i Nordsjælland tæt ved Helsingør.

Min familie og jeg var på ferie i Nordsjælland. Vi kom forbi Helsingør for at spise frokost, der kom vi forbi Vores Skotterup restaurant, som ligger tæt ved Helsingør, for at spise frokost. Det var rigtig godt vejr, solen skinnede og himlen var blå. I restauranten fik vi et bord uden for, så vi kunne nyde det dejlige vejr og den smukke udsigt til havet.

Frokostmenuen stod på god gammeldags smørbrødsmad, som blev lavet med årstidens friske og økologiske råvarer, med inspiration fra det nordiske køkken.

Min mand og jeg bestilte tre smørbrød og en dejlig kold fadøl hver, børnene bestilte to hver og en kold sodavand. Efter frokosten kunne man bestille en lækker dessert, vi bestilte alle en god gammeldags æblekage, som børnene var helt vilde med, jeg må sige, at jeg også var vild med den. Der var en meget hyggelig stemning i restauranten, vi nød alle at sidde udenfor og mærke blæsten og duften fra havet.  Efter frokosten, hvis man ville, kunne man gå en tur direkte fra Vores Skotterup restaurant ned til stranden, som var lige foran restauranten.

Frokosten var virkelig vidunderlig, så vidunderlig at vores børn spurgte om vi ikke kunne komme igen og spise frokost, den var min mand og jeg med på, så vi kom igen dagen efter og spiste frokost. Vi besøgte Vores Skotterup restaurant flere gange i løbet af vores ferie i Helsingør.

Hvis du skal på ferie i Nordsjælland eller kommer forbi, så vil jeg anbefale at komme forbi Vores Skotterup restaurant i Helsingør ved middagstiden og spis en dejlig frokost med en skøn udsigt til Øresund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *