Magic Wand på ønskelisten!

Gittes temafest tog en uventet drejning, da den Magic Wand hun havde skrevet på listen, ikke var en tryllestav, men en…

Gitte var en vaskeægte nørd. Så længe hun kunne huske havde hun været besat af fantasy. Bøger som Ringenes Herre, Hunger Games og ikke mindst Harry Potter, havde gjort et varigt indtryk på hende. Hun havde sågar fået tatoveret ordene ”Expelliarmus” i form af et lille lyn på hendes højre hånd.

På hendes 25års fødselsdag havde Gitte inviteret til temafest. Temaet var selvfølgelig Harry Potter. Forinden havde Gitte, på opfordring, skrevet sin lange ønskeliste, og sendt ud til alle sine venner. Øverst på listen havde hun skrevet Magic Wand, da hun længe havde haft kig på, en perfekt kopi af Professor Dumbledores tryllestav.

Det var derfor med store forventninger, at hun ivrighed flåede papiret af gaven, foran en gruppe fnisende veninder, iført kappe og falsk skæg.

Til hendes store overraskelse, faldt hendes øjne på noget der slet ikke lignede den tryllestav, som Gitte havde i tankerne. Den var lyserød med knapper, og havde ordene ”Rechargable Bodywand Pink” stående på kassen. Hvis det ikke havde været for troldmandsskæget, havde alle gæsterne kunne se, hvordan Gittes ansigt også skiftede farve fra hvid til pink, da det gik op for hende, at den underlige genstand ikke var en helt ”almindelig” tryllestav, men en Magic Wand til fræk fornøjelse som var købt mshop.dk

Lettere befippet kiggede hun leende og genert på sine fjollede venner, da hendes øjne pludselig mødte en dreng. Philip, der var iført Professor Snape paryk, smilede skælmsk til hende igennem lokalet. Så blinkede han kækt til hende, og banede sig vej igennem menneskemængden.

Philip tog Gitte i hånden, og de forlod således skaren af piftende og hujende veninder.

Da de kom ud på altanen, stod de et øjeblik og vænnede sig til stilheden.
”Nice Magic Wand du har fået”, ”Er det noget du har ønsket dig?” Gitte prøvede at svare, men der kom ingen ord ud af hendes mund.

Philip smilede og kyssede hende blødt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *