Hjertestarter til fitnesscentret giver tryghed!

Som I nok allerede ved, arbejder jeg som fitnessinstruktør i et fitnesscenter. Her har jeg flere gange om ugen egne hold, som jeg træner i Pilates og Power Yoga. Jeg elsker mit job, og jeg elsker at bruge tid sammen med en masse forskellige mennesker og følge deres udvikling. I fitnesscentret har en masse mennesker deres daglige gang, og for et stykke tid til oplevede jeg at en deltager på mit hold fik det meget dårligt – heldigvis var ambulancen hurtig til at rykke ud, og min holddeltager fik effektiv og målrettet hjælp. Men episoden blev ved med at være i mine tanker, og det gik op for mig, hvor hurtigt det er nødvendigt at handle, når ulykken rammer.

Derfor fik jeg hurtigt overbevist ledelsen om, at en hjertestarter ville være en rigtig god anskaffelse til fitnesscentret. Det ville give mig en hel del mere ro i sindet, særligt nu hvor der dagligt kommer rigtig mange mennesker i centret.

Jeg blev sat på opgaven, og jeg fandt hurtigt frem til foerstehjaelp-shoppen.dk, som er specialiseret i at tilbyde professionelt førstehjælpsudstyr til både private og virksomheder. Da hjertestarter-indkøb ikke ligefrem er en af mine spidskompetencer, tog jeg fat i kundeservice, som på mest professionelle vis hjalp mig frem til den helt rigtige model.

Nem at betjene

Jeg købte en hjertestarter, som er meget nem at betjene, og som ved hjælp af billeder, stemme og tekst, hjælper brugeren hurtigt og effektivt igennem livredningen. På den måde kan der handles hurtigt i de dyrebare sekunder, inden ambulancen kommer. Anskaffelsen af en hjertestarter har givet mig større tryghed, og det ved jeg, at mine kollegaer er helt enige med mig i.

Hvis du selv er på udkig efter en hjertestarter, vil jeg råde dig til at kigge nærmere hos foerstehjaelp-shoppen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *