Mad ud af huset i Køge – Nemmere bliver det simpelthen ikke

Så er der endeligt nyt her på bloggen! De sidste par uger har været en smule travle – ikke med dårlige ting, gudskelov. Nej, jeg har arrangeret og og afholdt et stort surprise party for min mor, som i weekenden blev 60! Det hele blev planlagt i dyb hemmelighed, og det lykkedes faktisk at overraske min kære mor efter alle kunstens regler – venner og familie, god mad og festlige indslag i løbet af aftenen. Maden var bestemt ingen undtagelse, og jeg havde fundet mad ud af huset i Køge, hvor min mor er bosat. Læs med her og få flere detaljer om aftenen.

Mad ud af huset i Køge – Planlægning helt uden stress

Jeg havde faktisk planlagt at jeg selv ville stå for alt madlavningen til festen, men da invitationer var sendt ud, kunne jeg godt se, at det ville blive noget af en opgave – og jeg var også nervøs for, at jeg ville komme til at stå i køkkenet under hele festen. Derfor begyndte jeg at kigge efter mad ud af huset i Køge, så jeg i hvert fald ikke skulle tænke på den del af alle de praktiske gøremål. På den måde kunne jeg hygge mig sammen med min mor og de andre gæster.

Den store italienske buffet – Gæsterne elskede det

Til maden valgte jeg en stor og lækker italiensk buffet fra Restaurant Limone i Køge. Her er der tale om autentisk italiensk mad, hvor der er kræset om smagen og kvaliteten. I buffeten var der alt lige fra saftig kalvefilet og carpaccio til Antipasto og en skøn Tiramiso til at slutte af med. Det hele blev sat smukt p på et stort bord, så gæsterne frit kunne forsyne det. Opsætningen gjorde også, at jeg faktisk ikke skulle gøre noget i løbet af aftenen – der var nemlig rigeligt og alle blev mætte ????

Hvis du selv står og skal planlægge en fest, kan jeg kun anbefale en italiensk buffet fra Restaurant Limone!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *