Depressionsbehandling i København – Få glæden tilbage i livet!

I dag skal mit blogindlæg handle om et ret personligt emne, nemlig depression. Mange tør ikke åbne op om personlige problemer og udfordringer, men jeg vil med dette blogindlæg gerne slå et slag for, at man ikke ser det som et tabu, men i stedet som en naturlig del af livet. En gang imellem møder vi udfordringer, som vi ikke kan klare på egen hånd, og derfor skal der ikke være en skam i at række en hånd ud of bede om hjælp.

Min kære far har i en længere periode gået med en depression, som han nok ikke selv ville se i øjnene, men os omkring ham var ikke i tvivl om, hvad der var på spil. Det hele bunder i, at os er børn er fløjet fra reden, han er på kanten af en tilværelse med pension, og ser det som en kæmpe tomrum, der skal fyldes ud, men med hvad? Han følte det som om, at han stod foran et helt nyt liv, som han slet ikke kunne se en glæde i. Hele hans liv havde jo netop handlet om os børn og sit arbejde.

En dag konfronterede jeg ham, og spurgte ham helt stille og roligt, om det ikke kunne være en ide at opsøge en psykoterapeut og komme i en eller anden form for depressionsbehandling. Han tøvede og var ret skeptisk, men efter et lille stykke tid, svarede han, at han gerne ville gå videre med i ideen, hvis jeg hjalp ham med at finde den rigtige.

Her fandt jeg frem til Camilla Holck Olrik, som er en psykoterapeut, der tilbyder depressionsbehandling i København. Jeg bestilte en tid til min far, og i skrivende stund har han været til to konsultationer hos Camilla. Han siger, at det er det bedste han nogensinde har gjort, og at han er begyndt at – og gribe – livet an på en helt nye måde. Han er begyndt at kigge indad og fokusere på, hvad der er, der giver ham glæde, energi og lyst i livet.

Jeg håber, at min lille indlæg her vil åbne op for, at en depression ikke er et tabu eller et personligt nederlag. Hvis du er bare det mindste interesseret i en depressionsbehandling, vil jeg anbefale dig til at tage kontakt til Camilla – Se mere på kbh-psykoterapeut.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *