Cocktails med et strejf af Krølle Bølle

Sikke en fest vi har haft nu i nat, åhja åhja åh!

Dahl & Dahl formår virkelig at sætte rammerne for en vidunderlig aften. Deres indbydende lokaler og deres søde tjenere, er med til at gøre din fest til noget særligt. Jeg var forleden til min venindes fødselsdag derinde, hvor hun havde valgt en af deres pakkeløsninger (skræddersyet fest på bar – den fulde pakkeløsning). Hvor hun for ca. 16.000 kr. købte 4 timer med bobler, tapas, FRI bar (4 slags cocktails, sjusser, vin, øl og sodavand). Dette tilbud var for 30 af hendes venner og inkluderede bartendere.

Jeg kan se på deres hjemmeside at de tilbyder både tapas, catering og diverse private fester.

Deres tapas var simpelthen så lækkert, og inkluderede pølse, ost, paté, tapenade, oliven og lufttørret skinke. Se deres lækre udvalgt på deres hjemmeside.

Dahl & Dahl er kendt for deres fantastiske cocktails for en hver smag. De har deres egne, f.eks. en Krølle Bølle fra Bornholm. Stedet er nemlig eget af Bornholmske Katja & Mick Dahl, som er tvillingsøskende. Mange af deres varer er derfor direkte fra solskinsøen.

Deres cocktailbar ligger tæt på Kongens Nytorv, hvilket gør det let at komme til. Derudover kan man altid tage videre i byen efterfølgende, når de 4 timer med FRI bar er slut. Jeg har læst mig frem til, at der hver torsdag og fredag er 2 cocktails for 120 kr. indtil kl. 22:00!

Hvis du nu har fået lyst til at nuppe en lækker Bornholmsk cocktail eller tage en tapas menu, så kan du se deres hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *