Forkæl dig selv med den skønneste ansigtsbehandling i København

Er du på udkig efter lidt forkælelse her til vinter? Så kan du roligt læse med her! Den anden dag havde jeg nemlig en velværeoplevelse af de helt særlige. Jeg besøgte Mynthe Økologisk Hudplejeklinik, hvor jeg fik en virkelig lækker og nærende ansigtsbehandling i København. Så snart jeg trådte ind i klinikken var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg var i gode, professionelle og trygge hænder. Et besøg, som jeg meget gerne vil dele med jer, mine kære læsere.

Gør din hud vinterklar – Professionel ansigtsbehandling i København

Jeg for lavet en ansigtsbehandling hos en skønhedsklinik med jævne mellemrum. Det er et dejligt afbræk i en travl hverdag, hvor man får lov til at læne sig tilbage i rolige omgivelser og lade sig forkæle med eksklusive behandlinger og produkter. Denne gang for at gøre min hud klar til vinteren – kulde er bestemt ikke min huds bedste ven, så jeg gør alt, hvad jeg kan for at holde min hud sund og velplejejet henover de kolde og mørke vintermåneder.

Og vinterklar var lige præcis, hvad min hud blev med ansigtsbehandlingen hos Mynthe! Her fik jeg lagt en nærende og fugtgivende maske, huden blev afrenset med nænsomme økologiske renseprodukter og til sidst blev mit ansigt forkælet med blødgørende serum og ansigtscreme. Helt fantastiske produkter, som jeg med det samme kunne mærke en stor forskel med for min hud.

Gode produkter til vinteren – Økologi & aktive ingredienser

Efter min ansigtsbehandling fik jeg meget kompetent rådgivning, så jeg kunne få fortsætte den gode hudpleje hjemme hos mig selv. Her fik jeg anbefalet diverse økologiske produkter, der er særligt gode ved huden i vinterperioden, og som er med til at give ægte spastemning hjemme på badeværelset.

Hvis du leder efter en ansigtsbehandling i København, kan jeg kun anbefale Mynthe Økologisk Hudplejeklinik i hjertet af byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *