Genoptræning af håndled – Osteostrong er løsningen

Dem af jer, som følger lidt med på bloggen her, ved, at jeg har for vane at introducere jer for nye, alternative behandlingsmetoder, når som helst jeg støder på dem. I dag er ingen undtagelse. Derfor vil mit blogindlæg i dag handle om genoptræning af håndled. Men hvorfor nu det? Jo, ser I – for et par måneder siden var jeg så uheldig at skvatte over katten, hvilket resulterede i, at jeg brækkede mit højre håndled.

Nu er der jo som bekendt intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Jeg har i al fald lært, hvad Osteostrong er for noget, og hvordan man kan bruge det i forbindelse med genoptræning af håndled.

Genoptræning af håndled

Efter et måneds tid fik jeg endelig gipsen af, og så skulle jeg have gang i håndleddet igen. I den forbindelse blev jeg selvfølgelig tilbudt de sædvanlige genoptræningsmetoder, men jeg valgte nu en anden form for genoptræning af håndled, som jeg var blevet anbefalet at prøve. Osteostrong er en anderledes genoptræningsmetode, men den er virkelig effektiv, og i realiteten er den i gang med at revolutionere den traditionelle behandlingsverden.

Det var vigtigt for mig, at genoptræning af håndled ikke blev et forstyrrende element i min hverdag, og der er Osteostrong-metoden helt perfekt, da den hverken er besværlig eller tidskrævende. Behandlingen tager revolutionerende ti minutter om ugen, og man kommer hverken til at svede, føle smerte eller anden ubehag. Jeg benyttede selv Osteostrong DK, som har klinik på Østerbrogade i København, og jeg fik fra starten lovning på, at min genoptræningsperiode ikke ville blive lang, da jeg allerede var i god form. Det fandt jeg tilfredsstillende, da jeg savnede mine elskede håndvægte. Livet er nu ikke helt det samme uden.

Osteostrong på Østerbrogade

Derfor kan jeg varmt anbefale Osteostrong på Østerbrogade, hvis du skulle have behov for genoptræning af håndled. På klinikken er der også mulighed for at få genoptrænet ankel, hofte og knæ samt andre knoglebrud. Personalet er varmt og meget imødekommende, og ikke mindst utrolig kyndige og meget kompetente. Man føler sig bestemt i trygge hænder. For en kaffe- og tedrikker som mig, er det et ekstra plus, at der altid står frisk kaffe og te med en lille chokolade til i venteværelset, hvis jeg trænger til en kvik-opper før eller efter behandlingen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *