Jordkørsel – Vi har gravet ud til indkørsel

Hej alle sammen her kommer et lidt underligt indlæg på min beauty-blog. I dag skal det nemlig handlig om noget så forfængeligt som jordkørsel. Så det bliver altså lidt afstikker i forhold til, hvad jeg normalt plejer at skrive om. Ja, vi har simpelthen fået gravet ud til ny indkørsel. Min kæreste har gravet sindssygt meget jord op med håndkræft, og det har ligget i store bunker ved siden af huset.

Skal vi ikke bestille noget jordkørsel”, spurgte jeg, da han var ved at være færdig med det grove arbejde. Jeg havde ellers gjort mit forarbejde og undersøgt markedet for jordkørsel og fundet et firma der hed Tofteng, som så fornuftigt ud. ”Jordkørsel?”, sagde min kæreste. ”Nej, det har jeg sgu selv tænkt mig at køre ud med”. ”Hvordan?”, spurgte jeg. ”Jeg tænker da, at traileren er fin til jordkørsel”, sagde han. Og så var det ikke mere om den sag – indtil videre.


Vi kørte forgæves med vores trailer-jordkørsel
Jeg blev engageret I at læsse alt jorden, vi nu kunne fragte op i en stor trailer, som min kæreste havde lånt af en kammerat. Vi kørte ud mod genbrugspladsen med første læs ud af cirka fem efter vi havde tanket op med et par kolde colaer. Da vi nåede ud på genbrugspladsen, blev vi med det samme vinket ind til siden. ”Hvor meget har I?”, spurgte vagten rutineret. Min kæreste svarede, vi havde fem læs mere derhjemme og vagten begyndte at grine højlydt. ”Man må sgu ikke aflevere så meget jordkørsel privat”, grinede han. Vi kørte hjem min kæreste slog rasende i rattet.

… Og så bestilte vi professionel jordkørsel
Det viste sig, at private kun kan aflevere 1 ton jord på en genbrugsplads, ellers skal der bestilles professionel jordkørsel. Så denne her går ud til at mænd derude, der måske skulle lytte lidt mere til jeres kvinder. Lyt nu efter, særligt når I tror, I har allermest styr på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *