Få en ny hjemmeside til din virksomhed.

Er du som mig ikke særlig teknisk begavet, men ønsker at have en hjemmeside, som ser superfin ud og som virker på de rigtige parametre, så er Waimea Business hjemmeside en rigtig brugbar løsning.

Waimea er en virksomhed som har rigtig mange forskellige løsninger indenfor digital markedsføring. Du kan få forskellige pakker, som hver især giver dig en digital markedsførings plan. Jo mere du betaler, jo mere hjælp får du.

Waimea Business hjemmeside er en samlet løsning, hvor alt er inkluderet.

  • Optimeret til både desktop computere, tablets og mobiltelefoner.
  • Meget brugervenligt – logisk struktur og enkel kontaktinformation.
  • Lynende hurtig – ingen gider vente på en langsom hjemmeside.
  • Super SEO – optimeret til søgemaskiner og sociale medier.
  • Hostet på Google Web-servere – bedre hosting fås ikke.

Det handler utrolig meget om hastighed, når man skal have en ny hjemmeside, det har jeg dog lært! Hvis din hjemmeside tager lang tid om at loade, vil folk gå videre til en anden, som har de samme produkter som dig. Vi er i dag blevet utrolig hurtige til at vurderer data og tekst, og derfor bruger vi kun et split sekund på at se om det er relevant for os eller ej. Hos Waimea ved jeg at de fokuserer meget på din hjemmesides hastighed. Udover at vi som mennesker vil have hurtig information, så vægter Google også en hurtig hjemmeside højt. Jo højere Google ranker dit site, jo højere vil du komme i Googles søgeresultater.

Waimea er specialister indenfor optimering af din hjemmeside, så selvom din hjemmeside bruges på en computer, iPad eller en smartphone, så fungerer den perfekt.

Som 25% af alle hjemmesider, bruger Waimea også WordPress, som er et hjemmeside-/blogsystem, som kan have udseende og indhold præcis efter dine ønsker.

Hvis du som mig, vil læse og se mere til netop denne løsning, kan deres hjemmeside findes her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *