Gardinbussen er det bedste valg!

Vi havde Netop bestemt os for at få udskiftet vores gamle gardiner i hele matriklen på sønderborgvej 4 i det nordlige Sjælland.  
Min mand havde meget klare holdninger til hvor, hvordan de nye gardiner skulle købes og se ud.
Underligt nok da, det bestemt aldrig plejer at sige ham noget overhovedet!

Denne gang var vi dog begge enige om, at vi skulle have nye gardiner, jeg fik overtalt min mand fra at gå i en af de sædvanlige butikker hvor vi plejet at købe og kigge på boligtilbehør.

I stedet var jeg blevet anbefalet Gardinbussen.
Gardinbussen køre bogstaveligt ud til dig på din adresse, efter aftalt møde og super god dialog med en af deres konsulenter. Herefter taler vi nærmere om ønsker, behov, farver og meget mere ud fra de nye gardiner vi ønsker i hvert et rum, lige fra rullegardiner, persienner, plissegardiner, foldegardiner, lamelgardiner, og mange flere kan de tilbyde.

Efter kort tid og stor professionel hjælp, og ikke mindst super god rådgivning, havde vi sammen bestemt os for hvilke gardiner og farver vi ønskede i vores 9 forskellige rum i huset.

Vi fik herefter et super godt tilbud som vi naturligvis takkede ja til.
Det god ved gardinbussen er at det ikke kun er det bedste valg, det er også super nemt og professionelt.
Du slipper for at stå i en forretning, hvor du ikke kan tyde forskel på modeller, størrelser, farver og meget mere, ved sammentid at vente på at en medarbejder kommer og hjælper dig.

Her kommer konsulenten til dig, i dit hjem og måler af, kommer med forslag og meget mere, for at resultatet bliver helt Perfekt.
Gardinbussen er derfor ganske enkelt det bedste valg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *