Bedste angst behandling!

Jeg husker det som det var i går, da jeg første gang var ude for en lille ulykke.
Det vækker dog minder og jeg har stadig tildens til at være bange for tilsvarende og generelt for leve tid til anden.

Det har dog ændret sig meget i dag, da jeg efter det bedste valg slut sidste år, valgte at tage det næste skridt, og prøve noget helt nyt. Nemlig Angst behandling i Århus.

Det kom sig af, at jeg ikke nok med en gang i mit liv, men faktisk 2 gange har prøvet at være ude for en ulykke hvor jeg fysik er kommet til skede, med efterfølgende mentale udfordringer og angst anfald.

Jeg husker at det var i sommers sidste år at jeg blev anbefalet at prøve hypnose med min angst. Jeg troede dog ikke helt på det med hypnosen, så jeg var lidt skeptisk i starten og fik aldrig taget mig sammen til bestille en tid, og om ikke andet kontakte en hypnotisør til at starte med.

I vinters sidste år, fik jeg enlig taget mig sammen.
Jeg bor selv i Århus og fandt derfor Shinhypnoseaarhus.dk
Jeg kontaktede dem herefter og fik en meget betryggende dialog og anbefaling af deres professionelle hypnotisør Bjørn Christensen.

Jeg kom herefter ind til behandling og allerede efter første gange, kunne jeg mærke stor forskel. Det var som en stor lettelse fra mine skulder da jeg gik ud af klinikken, det havde jeg aldrig regnet med var muligt, eller nogen sinde ville komme til at ske. Jeg har efterfølgende fulgt behandlingen op et par gange, og er nu helt fri fra min personlige angst, jeg ellers har levet med i mange år.

Lider du af angst, så tøv ikke med at prøve hypnose og Shin Hypnose i Århus.
De kan varmt anbefales!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *