Flyttemand i København – Min flytning gik som smurt

I dag skal mit indlæg handle om lidt noget andet end skønhed, pleje og velvære. I dag vil jeg nemlig anbefale et flyttefirma, som jeg netop selv har brugt, og som bare klarede det hele perfekt! Jeg er lige flyttet fra et fremlejet lejemål på Nørrebro til min helt egen lejlighed i Vanløse – eller jeg kan have den i 2 år, men det føles nærmest som en fast base ovenpå en lang periode med korte fremlejer og sofaaftaler hos venner og veninder. Simpelthen så rart!

Meget af min familie bor i Jylland, så jeg havde lidt svært ved at samle et fuldtalligt flyttehold – og det var svært at finde en varevogn, der kunne transportere alle mine ting på én gang. Jeg begyndte derfor at kigge lidt rundt på nettet og faldt over Tiptop Flyts gode tilbud. Her kunne jeg nemlig få to flyttemænd og en stor flyttebil for kun 849 kr. pr. time – og da jeg ikke skulle flytte så langt, var det ikke en speciel dyr løsning.

Jeg havde dagene forinden haft nogle venner på besøg, der hjalp mig med at pakke mine ting i flyttekasser, så det hele stod parat på flyttedagen. Resten af mine ting var opmagasineret i et depotrum i Københavns Nordvest-kvarter, så jeg havde også aftalt med flyttemændene, at vi lige skulle svinge her forbi på vej mod Vanløse.

Flyttemand i København – Flyttedag helt uden stress og jag

Jeg synes egentlig at flyttedage ofte er en stressende affære, og der er altid mange praktiske ting, der skal planlægges og tages højde for. Det skulle dog hurtigt vise sig, at denne flyttedag, ville komme til at gå som smurt. Præcis kl. 8.00 mødte to friske flyttemænd op på Nørrebro. De fik i hurtigt tempo effektivt båret mine flyttekasser, seng, bord og stole ned i flyttevognen – det tog faktisk ikke meget mere end 20 minutter. Herefter kørte vi til Nordvest, hvor depotrummet hurtigt blev tømt. De resterende flyttekasser og møbler blev forsvarligt sat ind i flyttevognen. Nu gik turen til Vanløse, hvor de to flyttemænd også hjalp mig med at bære alle mine ejendele op i lejligheden på anden sal.

TipTop Flyt klarede min flytning hurtigt og effektivt, og de to flyttemænd var meget hjælpsomme og servicemindede. De gjorde min flyttedag til en succes, og allerede inden kl. 11 om formiddagen var jeg i gang med at indrette mig i mine nye – og helt egne – rammer! Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Tiptop Flyt, hvis du selv står og skal i gang med en flytning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *