Erhvervsrengøring i Herlev – Altid professionel rengøring

Her på bloggen skriver jeg jo mest om skønhedsbehandlinger- og produkter, det er vist ingen stor hemmelighed. Men i dag skal mit indlæg faktisk handle om noget helt andet, nærmere bestemt erhvervsrengøring i Herlev. Jeg har nemlig fået nyt arbejde som office manager hos en større dansk virksomhed med hovedsæde i Herlev, hvor jeg skal sørge for, at alt det praktiske bare kører helt på skinner – ret perfekt, for så får jeg virkelig brugt mit planlægger-gen. Min første opgave var at finde et rengøringsfirma, der tilbød professionel erhvervsrengøring – og jeg er kun blevet positivt overrasket. Læs med her!

Perfekt samarbejde lige fra begyndelsen

Valget faldt hurtigt på Sparvath Rengøring, som holder til i lokalområdet. Her tog vi et opstartsmåde, hvor jeg præsenterede virksomhedens behov, hvorefter vi forventningsafstemte og indgik en aftale. Aftalen blev skræddersyet til virksomheden og består overordnet af to ugentlige rengøringer med mulighed for ekstrabooking i perioder med ekstra travlhed – eksempelvis i forbindelse med ekstraordinært mange møder eller ved større arrangementer, hvor alt på kontoret bare skal spille.

Tilfredsstillende erhvervsrengøring i Herlev

Nu har vi snart brugt Sparvath Rengøring i et par måneder, og jeg må altså bare sige, at de bliver ved med at overraske mig positivt – de er ikke bange for at gøre lidt ekstra for at komme helt i mål. De har altid sans for detaljen og med virksomhedens behov i fokus. Efter at Sparvath Rengøring er trådt til, har kontoret taget sig indbydende ud, hvilken er meget betryggende, når der dagligt er besøg af mange eksterne samarbejdspartnere.

Vores aftale om erhvervsrengøring i Herlev er en totalløsning med rengøring af både kontormiljøet, mødefaciliteter, kantine, toiletter og gangarealer. På den måde sikrer vi en høj standard og renlighed overalt i virksomheden.

Nu er min anbefaling i hvert fald givet videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *