Hyggelige selskabslokaler i Køge – Perfekt fødselsdagsfejring

Jeg har lige fejret min fødselsdag, og selvom jeg normalt ikke er meget for opmærksomheden, havde jeg besluttet, at det skulle være anderledes i år. Men med en travl hverdag, har jeg ikke tid til at hive særligt mange timer ud af min kalender til forberedelse osv. Derfor gik jeg i stedet på jagt efter selskabslokaler i Køge, da meget af min familie er derfra, og så synes jeg egentlig også, at der er meget smukt omkring det charmerende havnemiljø. Jeg fik hurtigt øjnene op for Restaurant Limone, som netop har hyggelige selskabslokaler med udsigt til vandet i Køge.

Et arrangement helt efter min smag

Jeg tog hurtigt kontakt til Restaurant Limone, og heldigvis var der ledigt på min fødselsdag. Jeg ville gerne holde festen til frokost, da det automatisk giver festen et mere afslappet skær. Til menuen valgte jeg en spændende buffet, der bød på et væld af italienske klassikere og spændende specialiteter. Det var virkeligt tydeligt at mærke, at der virkelig var blevet kræset for smagene og der var udelukkende brugt friske råvarer af højeste kvalitet.

Som et ekstra plus slap jeg helt for selv at planlægge noget som helt, og jeg skulle heller ikke gøre noget praktisk i forbindelse med festen. Det eneste jeg skulle gøre, var at vælge menuen, vinen og de øvrige drikkevarer, men også her stod det søde og dygtige personale hos Restaurant Limone klar med gode tips og råd.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg holder min fødselsdag ude. Jeg kunne nemlig hygge mig sammen med mine gæster, i stedet for at stå i køkkenet og stresse med madlavning, oprydning og opvask. Jeg kan helt klart anbefale Restaurant Limones selskabslokaler i Køge, hvis du selv er på udkig efter en lokation til din næste fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *