Erhvervsflytning er ingen sag, når bare man kender det bedste flyttefirma

Og det gør jeg. Heldigvis forholder det sig nemlig sådan, at jeg har de allerbedste forbindelser til alle, der er noget ved musikken, herunder erhvervsflytning, og det er virkelig en force, når man som jeg skulle have flyttet klinikken til større lokaler inde i byen forleden.

Jeg var ellers ved at opgive forehavendet, da alle tilsyneladende skulle holde tvungen ferie under corona-krisen, men så pludselig stillede Let-Flyt op foran min hoveddør og meldte sig til tjeneste med en gratis erhvervsflytning.

Tunge møbler bliver som fjer i hænderne på Let-Flyt

Normalt er deres erhvervsflytning ikke gratis – det siger sig selv – men her under corona-krisen ville de gerne gøre en ekstra indsats for trængte virksomheder, og heldigvis faldt jeg ind under den kategori.

Så jeg greb straks chancen for at få flyttet min klinik med den tilbudte Erhvervsflytning fra Let-Flyt, og det gik som en leg. Selv de tungeste klinikmøbler blev svunget over hovedet og anbragt meget præcist og stabilt i flyttebilen. Jeg havde ellers mine bange anelser, for jeg er lidt øm overfor mine sjældne klinikmøbler. Men jeg kunne både se og høre, at flyttefolkene fra Let-Flyt havde helt styr på, hvad de havde med at gøre i forbindelse med min erhvervsflytning.

Alle mine møbler og andet interiør kom sikkert og helt frem til den nye adresse, og jeg fik endda hjælp til at få båret tingene op på fjerde. Det er meget sjældent, at flyttefolk gider at slæbe sig helt derop, når servicen er gratis. Men jeg serverede nu også lidt godt til ganen og smed et gavekort med i puljen til de gæve flyttefolk fra Let-Flyt, for uden dem havde jeg ikke klaret den erhvervsflytning.

Fem store flyttemænd til Let-flyt

Jeg vil helt klart anbefale Let-Flyt efter den oplevelse, jeg havde med dem forleden. Der var absolut ikke en finger at sætte på deres indsats eller service. Måske får du ikke en gratis erhvervsflytning som mig, hvis du henvender dig, men de er helt klart de billigste på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *