Den bedste måde at opnå wellness på der hjemme!

Jeg husker det som det var i går.
Min mand og jeg havde talt længe om, at få en infrarød sauna, eller om ikke andet bare en sauna til vores store have, i forlængelse med vores løst-hus vi har lige ned til vandet, her nord for København.

Trods vejr skifte og øget vandstand over flere år – Jaa vi havde endda vand helt ind i løst-huset det ene år, et par år tilbage, hvor flere steder af nordkysten blev ramt af hårdt vejr, og øget vandstigning.

Vi var derfor igen den gang i tvivl om hvor vi skulle have det, og om vi var sikker på om en ude sauna var det vi søgte. Det er vi dog ikke i dag tvivl om, på et eneste tidspunkt.
At få en infrarød sauna er et af de bedst valg vi længe har taget til selvforkælende wellness.

Vi fandt derfor hurtig ud af, at det helt rigtige sted at købe en sauna og ikke mindst en infrarød sauna, naturligvis var hos INUA Wellness. Vi fik her som det eneste sted mulighed for at designe vores helt egen sauna, i tæt samarbejde og med gode anbefalinger fra INUA Wellness.
Det lykkedes desuden at få den i forlængelse af vores løst-hus som ønsket, med øget stigning på egen terrasse for, at sikre mod vind og vejr, men ikke mindst en yderst smuk opbygning af hele den infrarøde sauna.

I dag benytter vi den naturligvis hver aften, det er det bedste ud over en frisk dukkert du kan byde dig selv – Det er derfor helt som nævnt den bedste Wellness forkælelse du kan give din krop.

Hvis du derfor ligesom os, har eller har haft ønsker om en Sauna men ikke lige er kommet videre i projektet endnu, så skal du ikke tøve 2 sekunder – Ring til INUA Wellness.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *