En ny Iphone? Nej! vi fikser da bare den gamle

Jeg tabte desværre min iPhone da jeg cyklede i slutningen af sidste uge. Jeg stod op i pedalerne og da jeg satte mig ned igen på sadlen gled min iPhone ud af mine chinos. Jeg hader de korte lommer og har før lagt den i baglommen men i al travlheden glemte jeg det. Så stod jeg der med en gammel iPhone med en flækket skærm – hvad gør man så?

Jeg troede at jeg var nødt til at skulle investere i en ny dyr iPhone som så ville glide ud af lommen igen men nej. Efter et besøg hos Iphone Serviceshop fandt jeg ud af at de kunne reparere min gamle billigt og samtidig give den panserglas og et cover. På den måde var den mere stødsikret og ville måske ikke flække når jeg tabte den.

Jeg endte med at betale 499 for det hele og sparede på den måde over 4000-5000 kr. Selvfølgelig har jeg nu stadig en gammel som kan mindre end en ny men jeg bruger ikke de nye funktioner. Jeg skal bare kunne ringe og tage et billede en gang i mellem.

Iphone Service shop ligger på Vesterbrogade og jeg kan varmt anbefale dem. God og billig service! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *