En tur til frisøren og G&T’s


Hvem havde nogensinde troet at en frisør tur kunne kombineres med Gin & Tonic’s?
Hos min nye frisør Leap Hair på Frederiksberg serverer de gratis G&T’s til deres kunder. Det er fandme service som der batter! Jeg er lige startet hos Leap Hair efter at min gamle frisør gik på pension. Det er en helt anden oplevelse jeg oplever nu end før. Leap Hair er en moderne klinik med nordisk interiør og meget talentfulde frisører. Jeg føler at jeg er en moderne kvinde når jeg er i klinikken og gratis alkohol er jo et kæmpe plus 🙂

Jeg bestiller altid et Dameklip hos Leap Hair – et dameklip inkluderer en gratis drink f.eks. Champagne eller G&T’s. Leap hair ligge på Gl. Kongevej 130 så meget tæt på Frederiksberg centeret. 

Det er dejligt nemt da jeg selv bor på Frederiksberg – lige ved Forum. Leap’s salon minder mere om en skønhedsklinik på den måde de behandler kunderne. Fra momentet du åbner døren bliver du mødt velkommen at søde medarbejdere og du føler dig hjemme. Frisørerne er meget sociale og arbejder hårdt på at give dig den mest behagelige behandling. 

Jeg har tit følt at en tur til frisøren var noget der skulle overstås men nu glæder jeg mig faktisk til at komme til frisøren og snakke med damerne igen om alt mellem himmel og jord. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *