På skønhedsklinik i Stenløse

Så er det blevet tid til at besøge Care 4 You i Stenløse igen. ‘Care 4 You’ er i mine øjne en af Nordsjællands bedste skønhedsklinikker. Jeg har brugt klinikken i mange år da jeg bor i Ølstykke som er 5 min kørsel fra Stenløse. Normalt får jeg lavet akupunktur og pedicure 1 gang om måneden men det satte corona desværre en stopper for. Så denne gang vil være første gang jeg får lavet en pedicure i 3 måneder.
Det er tit svært at få tid hos Care 4 You fordi mange kører hele vejen fra Frederikssund for at modtage behandling af Rafi.

Rafi har anbefalet mig mesoterapi og kryoterapi som jeg måske vil starte på til sommer. Det lyder spændende og jeg er selvfølgelig altid klar på at gøre mig selv mere lækker hvis det er muligt 😉 


Jeg går kun til behandlinger når jeg føler at jeg har fortjent det. Jeg har arbejdet meget hårdt hjemmefra igennem hele Corona krisen og jeg føler at nu har jeg fortjent en præmie.
Tiden på skønhedsklinikken skal være afslappende og uden stress. Sådan et miljø er der hos Care 4 You Skønhedsklinik Stenløse. Man kan tilmed spare 10% hvis man køber et klippekort. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *