En VVS’er man kan stole på! Risskov EL & VVS

Nu er det blevet vores tur til at få et nyt badeværelse i Århus. Vi har efter 7 år i lejligheden valgt at renovere vores gamle 70’er toilet. Vi har gået med tanken i snart 3 år og nu under Corona krisen besluttede vi os for at bestille det. Vi har bestilt det hos Risskov EL & VVS som vi før har brugt til mindre reparationsopgaver. De er super professionelle og flinke som folk fra Århus kun kan være.
Vi lukker ingen Københavner snuder ind i vores hjem 😉 Haha
Alle vi kender i Risskov bruger dem og jeg har indtil nu ikke hørt noget dårligt omkring dem. De er et firma med mange ansatte så man er ikke altid sikker på hvem der kommer ud men de er alle sammen super søde.

Vi har valgt at det nye badeværelse skal være med grå klinker og med varme i gulvet. Udover det har min kone fundet den mest fantastiske antikke håndvask som de skal installere i det nye badeværelse. Normalt er jeg ligeglad med indretning men i denne sag er jeg meget interesseret. Jeg elsker badeværelser og håber vi kan få et luksuriøst et. Nu må vi se hvad Risskov El & VVS kommer op med. Vi har set mange af de badeværelser de har lavet og de er alle super flotte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *