Japansk Lifting I København

Japansk lifting  det naturlige alternativ til botox og fillers 

Hvis du går ind for det naturlige look, så bør du gøre som jeg og vælge japansk lifting frem for botox og fillers. Det første, jeg vil fremhæve ved japansk lifting, som konsekvent adskiller sig fra botox og fillers, er, at metoden hverken benytter sig af kirurgiske indgreb eller tarvelig silikone eller geler, som i sidste enden kun bidrager til at forringe dit udseende. 

Nej, må vi så hellere bede om en ordentlig omgang zoneterapi med lidt kant! Måske vidste du det ikke, men japansk lifting har faktisk sit udspring i zoneterapi. Lidt kækt kunne man måske sige, at japansk lifting er omvendt fodterapi, for den originale zoneterapi tager som bekendt sit udgangspunkt i fødderne. 

Stimuler dit ansigtnervecentre med japansk lifting 

Når det handler om japansk lifting, så er Beauty-Balance nu min foretrukne skønhedsklinik, og det er da også her, at jeg får min elskede japansk lifting. Jeg snupper gerne japansk lifting et par gange om måneden, hvis ikke mere, for hver gang mærker jeg den samme positive energi og forandring, som strømmer i min krop efter endt behandling. Det kan man blive helt afhængig af – men det er nu kun på den gode måde, tænker jeg. 

Japansk lifting er ikke bare en sædvanlig ansigtsmassage. Denne behandling har derimod fokus på at udglatte og minimere rynker og finere linjer i ansigtet. Derfor er den et rigtig godt alternativ til botox og fillers. Samtidig er den også med til at stimulere og eventuelt neutralisere myoser i nakke- og halsmuskulaturen. Det giver rigtig god mening, eftersom ansigt og hals- og nakkemuskler hænger sammen. Japansk lifting er unik i den forstand, at den også formår at virke stressdæmpende samtidig med, at behandlingen giver en et boost af afslapning og velvære.  

Disse effekter er blot nogle af de aspekter, som jeg helt sikkert vil fremhæve i forhold til, hvordan jeg selv oplever japansk lifting. Man får rigtig mange positive resultater ud af en relativ begrænset behandling, for ansigtet er jo ikke lige det, der fylder allermest på kroppen. Men det er det værd, og det skaber en større balance i resten af kroppen. 

Beauty-Balance skaber balance i din krop 

Hvis du nu sidder og sukker efter oplevelsen af en japansk lifting, så spring ud i det, og kontakt min foretrukne skønhedsklinik, Beauty-Balance, og få en oplevelse, som du kan leve højt på i mindst en uge. Det er da også værd at tage med. Det bedste Japansk lifting i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *