Iphone reparation på Vesterbrogade

Hvor kan jeg få repareret min iPhone på Vesterbro?

Det spørgsmål – altså, hvor finder jeg lige en servicebutik, som foretager iPhone reparation på Vesterbro på denne tid af døgnet – blev lige pludselig meget pressent, da jeg tabte min iPhone i fodgængerovergangen i krydset mellem Vesterbrogade og Bernstorffsgade i København forleden.

Indrømmet, absolut ikke det mest heldige sted at tabe ens mobil, og man burde jo egentlig også kunne forvente, at folk holdt bedre afstand i disse corona-tider, men nej. Jeg blev offer for en asen og masen og puffen af fodgængere, som absolut skulle over gaden samtidig med mig den aften. Så jeg blev både båret med og mod strømmen og fældet af ditto – eller dvs., min iPhone blev fældet og flækket. Heldigvis så en forbipasserende uheldet, og kom mig straks til undsætning. 

IPhone Serviceshop gør skaden god igen

Han spottede med det samme, at jeg, og ikke mindst min mobil, var en kende tabt for omverdenen, så han hjalp mig lidt på vej ved at udpege iPhone Serviceshop, som lå lidt længere nede ad gaden. De var nemlig danmarksmestre i iPhone reparation på Vesterbro. Resolut samlede jeg mig sammen, ignorerede menneskehavet, og gik med målrette skridt mod butikken, så jeg kunne få syn for sagen omkring den iPhone reparation på Vesterbro.

Jeg elsker, når butikker gør sig lidt ekstra umage for deres kunders skyld, og det må man bare sige, at IPhone Serviceshop gør, for de holder åben døgnet rundt, og tilbyder tillige 24 timers service på mobiltelefoner. Det var lige noget, jeg kunne bruge, da jeg stod med en flækket iPhone og havde behov for en iPhone reparation på Vesterbro.

Til al held lå IPhone Serviceshop inde med præcis de reservedele, der skulle bruges til min iPhone reparation på Vesterbro – det siger altså også lidt om kvaliteten og effektiviteten i den butik. Så efter blot en lille halv time, stod jeg igen ude på gaden med min iPhone 11 og et lille smil på læben. 

Gå til IPhone Serviceshop med din iPhone reparation på Vesterbro

Det var ikke blevet helt så dyrt, som jeg havde forventet, så det var endnu en fjer i hatten på denne velbesøgte servicebutik. Og min pengepung var nu også godt tilfreds. Så der var stadig rum for at kaste sig ud i nattelivet og få taget lidt revanche for den spildte halve time, det tog at få fikset den iPhone reparation på Vesterbro i IPhone Serviceshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *