Eventfirma leverer Balance Me skønhedsmesse i topklasse

Som skribent og erfaren sundheds- og skønhedsekspert på denne fantastiske skønhedsblog kommer jeg ikke uden om de mange interessante skønhedsmesser, som ofte finder sted et eller andet sted i København. Tit og ofte bliver disse skønhedsmesser planlagt og afviklet af et lejligheden engageret eventfirma, og det kan faktisk godt betale sig, for der er en udpræget tendens til, at diverse eventfirma har masser af nye ideer og ofte også alternativer løsninger på, hvad skønhedsmesser skal indeholde.

Jeg får tit henvendelser fra jer derude, om sådanne messer egentlig er værd at gå til, og dertil må jeg selvfølgelig svare et rungende JA. For at give jer et indblik i, hvad I kan forvente jer af et sådant arrangement – eller rettere sagt, hvad I går glip af ved IKKE at deltage – bliver jeg nødt til at fremhæve skønhedsmessen, Balance Me, som blev afholdt i Forum for nylig.

Det var en fantastisk flot og veltilrettelagt messe, og jeg vil især fremhæve det eventfirma, som forestod planlægning og afvikling af messen, Event Republic – de leverede et messeprodukt i absolut topklasse.

Eventfirm tænker ud af boksen ved skønhedsmesse

Man går ikke helt fejl i byen ved at forvente, at skønhedsmesser også inkluderer goodie bags og utallige muligheder for at prøve og/eller købe alverdens skønhedsprodukter, for det indeholder det også. Og godt det samme. Det er alt andet lige noget nemmere at afprøve cremer og andre hudprodukter, når man samtidig har mulighed for at få saglig forbrugervejledning af professionelle brand og kyndige branchefolk.

Men det københavnske eventfirma havde virkelig tænkt ud af boksen denne gang og inkluderet flere spændende happenings, så messegæsterne ved selvsyn kunne få saglig og nyttig information om en masse forskellige produkter og kirurgiske indgreb. Til eksempel kunne man opleve, hvordan det er at få fillers i ansigtet, og der var også mulighed for at spørge ind til mere specifikke, kirurgiske indgreb, som f.eks. ansigts- og numseløft.

Men det, der virkelig skabte energi og eufori, var, da Beyonce gik på scenen og gav en halv times koncert et par timer før lukketid om lørdagen. Der var så megen god energi og stemning i Forum, at jeg er sikker på, at omsætningen i de forskellige boder lige steg til tredobbelt niveau eller mere. Det var en fantastisk måde at runde en skønhedsmesse af på, og virkelig godt tænkt af det eventfirma, som ligger lige midt i København.

Event Republic skaber ny hype om skønhedsmesser

Jeg kan virkelig kun anbefale jer at deltage i skønhedsmesser, for man får så megen nyttig viden, og goodie bags er altså ikke så tosset at slæbe dem hjem. Nogle gange er der for flere tusinde kroner, som man bare kan bruge løs af med god samvittighed. Det er altid en god ide at være opmærksom på, hvem der står for arrangementet, for der kan man også hente en masse spændende oplevelser og inspiration.

Event Republic – læg vel mærke til det brand, når I frekventerer skønhedsmesser eller andre større arrangementer i fremtiden. De er HOT som event og arrangementsudviklere, og et eventfirma med så megen nerve og kvalitet, at det må I bare opleve mindst én gang, men absolut gerne flere gange, bare for jeres egen skyld – eller snyder I jer selv for en sublim oplevelse og et eksempel på, hvad et eventfirma i realiteten kan præstere, når det er allerbedst!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *