Babyshower – Gave til min kommende niece

Min søster venter sit første barn, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at se og møde min lille niece! Det bliver kæmpestort at se min søster blive mor, og derfor havde jeg for et par uger siden arrangeret et hyggeligt babyshower. Jeg havde inviteret hendes venindegruppe og lidt af familien hjem til mig, hvor vi så havde aftalt at overraske min søster med lækker tapas, kager, underholdning – og naturligvis gaver, der kan hjælpe med at gøre den første tid som mor en smule nemmere. Læs med her og få mere at vide om dagens forløb.

Når man skal holde et babyshower – og man som mig er en lille smule perfektionistisk – er der naturligvis lige lidt, der skal planlægges og handles ind. Jeg havde besluttet mig for at gå all in, jeg er simpelthen så spændt, så min søster skulle ikke være i tvivl! Derfor gik jeg på nettet og fandt frem til babyshower.dk, som er en webshop og inspirationsunivers med alt til babyshower, baby og mor.

Babyshower gave og pynt – Alt samlet ét sted

Det nemme ved Babyshower.dk var at jeg kunne finde alt til arrangementet et sted. Jeg fandt den fineste gave i form af de fineste babytøj, herudover fandt jeg alt til selve festen, bannere, balloner, servietter og kagepynt, som jeg ville bruge til at udsmykke mine cupcakes med. Få dage efter kom det hele med posten – det kunne simpelthen ikke være nemmere.

Et par dage efter var min stue forvandlet til et babyshower-tema med lyserøde balloner, bannere og andet dekorativt pynt. Man var i hvert fald ikke i tvivl om, at der skulle holdes et babyshower her i lejligheden. Jeg havde bestilt tapas udefra, og så havde jeg bagt cupcakes. Min søster blev simpelthen så overrasket og glad for festen! Vi hyggede os, og hun blev godt klædt på til den nye tilværelse som mor.

Hvis du selv står og skal arrangere et babyshower, kan jeg kun anbefale dig at tage et kig på babyshower.dk. her finder du alt til festen og alt i gaver til et babyshower efter alle kunstens regler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *