Rengøring af lejligheder, huse og kontorer

Vi er en lokalt ejet virksomhed med mange års erfaring i branchen. Vores team af professionelle rengøringsfolk er højtuddannet til at levere overlegen rengøring af lejligheder, huse og kontorer. Vi sætter en ære i at levere service i topklasse med sans for detaljerne, så vi sikrer, at hvert hjørne af dit hjem eller kontor er pænt og pæn! Vi tilbyder også engangsrengøring samt regelmæssige vedligeholdelseskontrakter, så du kan regne med, at vi får arbejdet gjort rigtigt og til tiden. Du kan stole på Vi til alle dine ejendomsbehov! Kontakt os i dag for at få mere information om vores serviceydelser.

Rengøring af vinduer

Vi tilbyder professionel vinduespudsning for at sikre, at dine vinduer er skinnende rene. Vores erfarne medarbejdere bruger det nyeste udstyr og de nyeste teknikker til at levere en overlegen service, der vil få dine vinduer til at se ud som nye. Uanset hvor højt eller svært tilgængeligt det er, har vi dig dækket! Kontakt os i dag for et gratis tilbud på vinduespudsning i København.

Vedligeholdelse af ejendomme:

Hos Ejendomsservice København forstår vi vigtigheden af at passe på din ejendom. Vi tilbyder regelmæssig vedligeholdelse og reparation af bolig- og erhvervsejendomme i hele København. Fra VVS-reparationer til vedligeholdelse af tagdækning har vores team af eksperter de nødvendige færdigheder og erfaringer til at holde dit hjem eller din virksomhed i topform hele året rundt.

Rengøring af tæpper

Vi tilbyder professionel tæpperengøring for at fjerne støv, snavs og allergener fra dine tæpper. Vores dygtige teknikere bruger det nyeste udstyr og miljøvenlige rengøringsprodukter for at sikre en dybdegående rengøring, der vil efterlade dine tæpper som nye. Kontakt os i dag for at få flere oplysninger om vores tjenester i København.

Havearbejde:

Ejendomsvedligeholdelse stopper ikke ved indendørs. Vi tilbyder også vedligeholdelse af haven, herunder græsslåning, ukrudtsbekæmpelse, beskæring, hækkeklipning og meget mere! Vores team af erfarne gartnere er dedikeret til at holde dit udendørs område i bedste stand hele året rundt. Så hvorfor ikke kontakte Ejendomsvedligeholdelse København i dag for et gratis tilbud?

Have- og anlægsgartnerarbejde

Vi tilbyder også have- og landskabspleje, så du kan give dit udendørsrum den ultimative makeover. Fra plantning af nye buske til at lægge en frisk græsplæne kan vores eksperter skabe et unikt look, der vil øge værdien af din ejendom. Så hvorfor ikke kontakte os i dag for at få mere information? Vi garanterer, at du vil blive imponeret over resultatet!

Elektriker:

Vi er stolte af at kunne tilbyde professionel elektriker service i København. Vores team af erfarne elektrikere er uddannet til at håndtere ethvert elektrisk problem, der måtte opstå, lige fra omlægning af et gammelt hus til installation af state-of-the-art belysningssystemer. Ejendomsvedligeholdelse København er udstyret med alle de nødvendige værktøjer og ressourcer for at sikre et sikkert og vellykket arbejde hver gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *