Fest på en anden måde

Jeg har for nylig været til en fødselsdag, min bror fyldte 34 år i weekenden og holde en stor fest for hele familien og nogle af hans tætte venner. Festen blev arrangeret af hans kæreste Katja, som en surprise fest. Festen blev holdt udenfor i deres have, og den store overraskelse var, at Katja havde lejet en pølsevogn til festen, hvor man kunne spise lige så mange man ville. De havde forskellige slags pølser og de var alle lækre, især deres hjemmelavet agurkesalat, den var rigtig god.

Det var ikke kun pølser og hotdogs der blev serveret, der var også flæskestegssandwich og bøfsandwich og brun sovs, så der var lidt til alle.

Min bror elsker pølser og er tit ude for at få en pølse, så det var en perfekt gave og overraskelse for ham. Pølsevognen var et kæmpe hit, det var en utraditionel men sjov løsning, børnene var meget begejstret, men jeg ville sige at de voksne var mere begejstret end børnene, alle elskede pølsevognen.

Jeg har selv fået inspiration til den næste fødselsdag eller familiefest jeg skal holde, jeg har også tænkt mig at leje en pølsevogn til min fest. Min svigerinde lejede den fra Byens Pølsevogn, som dækker hele Jylland og Fyn.  

Jeg skal til at planlægge mine sønners fødselsdag, de bliver 11 år til foråret og elsker pølser lige som deres onkel. Udover at leje pølsevognen, vil jeg også leje en popcorn og slushice maskine, så det bliver rigtig festligt.

Jeg fik ringet til Byens Pølsevogn og bestilte en vogn til foråret, de var meget søde og gav mig den perfekte pakkeløsning til den fest jeg skal holde.

Jeg vil helt klar anbefale at leje Byens Pølsevogn, hvis du vil holde en sjov fest med en utraditionel madløsning. De har lækker pølser og rigtig god service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *