En dejlig tur på skønhedsklinik

Jeg har lige været på besøg hos Københavns mest kompetente skønhedsklinik. Hver eneste gang jeg er på besøg hos Cosmecare bliver jeg slået bagover af hvor god deres service er.
I slutningen af 2019 fik jeg lavet en hudanalyse i København. Det var en super oplevelse.
Hos cosmecare handler det både om at gøre noget godt for dit ydre samt dit indre. Det er vigtigt at du prioriterer dig selv og giver dig selv lov til at slappe af. Hos Cosmecare føler jeg altid at jeg kan stresse af. Jeg bliver mødt af søde medarbejdere og efter 5 min på klinikken kan jeg mærke hvordan min krop begynder at slappe af. 

Efter min behandling på klinikken plejer jeg at købe deres dejlige produkter med hjem. Især Dermaceutic er jeg glad for og har brugt i mange år.
Dermarollere har jeg også brugt grundigt selvom jeg var meget skeptisk i starten. Hvorfor skulle man laver huller i sin hud. Det undrede mig meget. Men efter jeg prøvede kan jeg ikke stoppe. Min hud bliver meget mere stram og jeg kan mærke at den ånder.

Jeg kan ikke anbefale cosmecare.dk nok sikke en vidunderlig skønhedsklinik. Der skal jeg snart hen igen. Vidunderlige mennesker. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *